Starity

Allisson Lozz visszatér a telenovellák világába?

2014. június 22. 09:09   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Televisa egyik legfiatalabb üdvőskéje, Allison Lozz lehetne Pedro Damian új sorozatának a főszereplője, ha elfogadná az ajánlatot.

hirdetés
Allisson Lozz visszatér a telenovellák világába?

Pedro Damian mindenáron azt szeretné, ha A Pokolba a szépfiúkkal és A szerelem nevében című szappanoperákban megismert mexikói színész-énekesnő, Allisson Lozz visszatérne a képernyőkre és eljátszaná új telenovellájának főhősnőjét.

A színésznő 18 éves korában visszavonult a telenovellák világától, mert úgy érezte, hogy a párja, Elihu González mellett rálelt a szerelemre és a boldogságra, amelyet meg is pecsételtek, hisz egy gyönyörű kislány született. Allisson azt is hozzátette, hogy vallási okokból vonult vissza és határozottan állítja azt, hogy többé nem fog forgatni.

A producereknek viszont ez sem jelent akadályt, mert évenként próbálják visszacsalogatni a most 22 éves mexikói színésznőt, akit most a producer, Pedro Damian is meg akar kaparintani. Őt szeretné elképzelni ugyanis új telenovellájának főszerepében, melyben egy bevándorló lányt bőrébe kellene bújnia, aki mindenáron egy mexikói férjet szeretne magának fogni.

A telenovella főszerepével kapcsolatban egyébként még olyan nevek merültek fel, mint Anahí, Livia Brito, Danna Paola vagy az Amíg tart az élet sztárja, Paola Núñez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek