Starity

Helena Bonham Carter nem kér a stylistokból

2014. június 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helena Bonham Carter mindig is híres volt egyedi stílusáról, melyet kizárólag önmagának köszönhet, hiszen elmondása szerint nem szereti, ha megmondják neki, mit viseljen.

hirdetés
Helena Bonham Carter nem kér a stylistokból

Helena Bonham Cartert nemrégiben az új Harry Potter-parknál csípte el az E! Online riportere, akinek a színésznő elárulta: nem szereti, ha megmondják neki, mit viseljen, ezért nem is tűri meg maga körül a stylistokat.

„Egyszer vagy kétszer volt stylistom, de nem igazán működött a dolog, mert alapvetően nem szeretem, ha megmondják, mit viseljek. Nem szeretnék az lenni, amit mondanak, hogy legyek, erre nincs semmi esély. A legtöbben pedig azt mondják, hogy kéne” - vallotta be a 48 évesen is gyönyörű Helena.

Ám ettől eltekintve a színésznő a legtöbb alkalommal stílusának – és sokszor az általa játszott karakterek stílusának – megfelelő ruhakölteményekbe bújtatja formás testét és nem fél kísérletezni sem, ennek ellenére (vagy éppen ezért) a legrosszabbul öltözött hírességek listájára is felkerült, ám állítása szerint ez teljesen hidegen hagyja addig, amíg hű lehet önmagához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek