Starity

Demi Lovato a Seventeen magazin címlapján

2014. június 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő már számtalanszor megfordult a magazin címlapján, aminek több alkalommal a társszerkesztője is volt.

hirdetés
Demi Lovato a Seventeen magazin címlapján

Demi a Seventeen magazin augusztusi számának vendégszerkesztőjeként mesélt a pasikról, barátságokról, és hogy miként vélekedik az életről a rosszabb napjain.

„Mióta megjártam a kezelő központot, azóta vannak napok, mikor mindent olyan egyszerűnek érzek, és meg vagyok elégedve azzal, ahol tartok. De vannak pillanatok, amikor ez nem így van. Ilyen az élet. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy változtass az életeden, és azon, aki lenni szeretnél.”

A Really Don't Care énekesnője szerint ebben kulcsszerepet játszik az, hogy milyen emberekkel veszi körül magát az illető.

„Az elmúlt években rengeteg barátot vesztettem el, de megérte, mert mára már csak olyan emberek vannak az életemben, akik arra ösztönöznek, hogy kreatív legyek, hogy jól érezzem magam, és jó ember legyek. A csajcsapatom egyszerűen hihetetlen. Bármikor felhívhatom őket, akár az éjszaka közepén is, ha tanácsra van szükségem. Élek is ezzel a lehetőséggel. Kell, hogy legyen olyan barátod, aki száz százalékig őszinte veled. Amikor megkérdezem tőle, hogy 'Vastagítja ez a nadrág a combjaim?', azt várom el tőle, hogy megmondja a szemembe 'Igen, nem túl előnyös. Vedd le!' Az ilyen barát az, aki rád szól, ha valami ostobaságot készülsz csinálni. Szükséged van egy ilyen személyre!”

Demi és Marissa 7 éves koruk óta elválaszhatatlanok

Több mint két éve alkot egy párt Wilmer Valderramával, és úgy gondolja, ahhoz, hogy egy kapcsolat kiegyensúlyozott maradjon, az kell, hogy a pár megadja egymásnak a kellő teret.

„Amikor szerelmes vagy, legszívesebben minden percet azzal az egy személlyel töltenél, de fontos, hogy töltsetek egy kis időt külön is. Ez megerősít téged abban, hogy meg tudj a saját lábadon is állni, ha esetleg úgy alakul, hogy ez a személy egyszer csak eltűnik az életedből.”

Az interjúhoz egy bohókás fotósorozat is készült, aminek alkalmából színes tincseket csatoltak fel neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek