Starity

Finnországba költözik Floor Jansen

2014. június 22. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja még csak pletyka volt,miszerint a ReVamp énekesnője Finnországba költözik, most viszont ő maga erősítette meg, hogy a hír igaz.

hirdetés
Finnországba költözik Floor Jansen

Pár hónapja röppent fel a hír, hogy Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp) újdonsült Nightwish-énekesnőként lázasan tanulja a finn nyelvet és talán hazáját Hollandiáról Finnországra cseréli.

A hír igaznak bizonyult, hiszen az énekesnő ma Insatagram-profilján keresztül jelentette be, hogy bizony költözik és már alig várja, hogy finnül beszélhessen.

„Elköltözni egy másik házba, mindig gond! És ha ez a ház egy másik országban van, a gond megduplázódik! De jól érzem magam, a képen egy nyugodt arcot láttok... Szuper izgatott vagyok az új kezdet miatt Finnországban, és alig várom, hogy végre finnül beszéljek, haha! Ma a bútorok mennek, a jövő héten követni fogom őket!”írta Floor.

Fotó: Instagram/floor_jansen_official

Sokan nagyon örültek a hírnek, mivel az énekesnő sok szép üdvözlő üzenetet kapott rajongóitól finnül és angolul is egyaránt. Viszont ezzel viszályt is keltett, ugyanis a ReVamp Hollandiához köthető, így félő, hogy Floor nem fog tudni egyszerre két együttesben is a megfelelőképpen helytállni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek