Starity

Nem motorbaleset végzett a fiatal humoristával

2014. június 23. 12:12   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig csak találgatások folytak Szöllősy-Csák Gergely halálának okával kapcsolatban, most azonban egy hozzátartozója tudatta az országot.

hirdetés
Nem motorbaleset végzett a fiatal humoristával

Mindenkit ledöbbentett a fiatal, mindössze 36 éves humorista halála, ám eddig csupán csak találgatások folytak arról, hogy pontosan mi lehetett távozásának oka. A csendet Szöllősy-Csák Gergely egyik közeli hozzátartozója törte meg. Állítása szerint Gergőt tényleg egy bakteriális fertőzés támadta meg, melyet nem tudott legyőzni.

„Egy hónapja került kórházba, lázas volt. Az orvosok szerint egy olyan baktérium terjedt el a szervezetében, ami egészséges emberekben is megtalálható” – mesélte a Borsnak a humorista barátja, aki ezzel együtt azt is elmondta, hogy a család képtelen felfogni a történteket, de nem indítanak vizsgálatot a kórház ellen.

Sokan azonban azt hitték, hogy motorbaleset végzett Gergővel, ugyanis köztudott volt, hogy szeretett motorozni, és mivel pénteken egy halálos motorbaleset történt, elterjedt a pletyka, miszerint a stand upos volt az áldozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek