Starity

Sztárok kampányolnak a lányok oktatásáért

2014. június 24. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben egy nemes cél érdekében fogtak össze a hírességek, hogy segítsék a világban élő hátrányos helyzetű lányok taníttatását.

hirdetés
Sztárok kampányolnak a lányok oktatásáért

Manapság már azt gondolhatnánk, hogy az oktatás mindenkinek kijár, hiszen az iskolázottság alapkövetelmény a legtöbb munkahelynél is, azonban vannak olyan országok, ahol bizony még mindig gondot jelent az iskolák létesítése és fenntartása, ugyanis a nagy szegénységben élők nem tudják megengedni maguknak, hogy a gyereket taníttassák.

Viszont akadnak olyan helyek is, ahol a lányokat és nőket érik megkülönböztetések, melyek miatt nem engedik őket tanulni. Világszerte 62 millió lány él, akiknek nincs lehetőségük iskolába járni, közülük pedig rengetegen harcolnak azért, hogy változtassanak helyzetükön. Ebben a küzdelemben van segítségükre a USAID és a Let Girls Learn nevezetű kampányuk, melyhez rengeteg híresség is csatlakozott.

Így hát Alicia Keys, Amy Brenneman, Anne Hathaway, Chris Colfer, Darren Criss, DeAndre Jordan, Denise Richards, Diego Boneta, James Van Der Beek, Jennifer Garner, Joe Manganiello, Josh Duhamel, Julie Bowen, Julie Delpy, Kelly Osbourne, Lance Bass, Moby, Nick Cannon, Nikki Reed, Paul Wesley, Rita Wilson, Shonda Rhimes, Soledad O'Brien, Susan Sarandon és Tyler Perry is felemelte hangját egy nemrégiben megjelent videóban, hogy arra buzdítsák az embereket, terjesszék a programot és segítsenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek