Starity

Megjelentek az első hivatalos poszterek A kiválasztotthoz

2014. június 25. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utolsóelőtti filmhez szolgált néhány napja egy kis meglepetéssel a Lionsgate.

hirdetés
Megjelentek az első hivatalos poszterek A kiválasztotthoz
Fotó: Lionsgate

Bár még öt hónapot várni kell Az éhezők viadal harmadik könyvéből, A kiválasztottból készült film első részére, a stúdió és a készítők is folyamatosan megosztanak új fotókat és információkat melyekkel még jobban felcsigázzák az amúgy is türelmetlen rajongókat.

Múlt hónapban például Julianne Moore karakteréről, Alma Coin elnökről mutattak be néhány hivatalos fotót, most pedig hét körzet, a nézők számára eddig még ismeretlen képviselőjéről hullott le a lepel. Napvilágot láttak ugyanis a film első hivatalos karakter-poszterei, melyeken a rajongók legnagyobb meglepetésére nem a főszereplők láthatóak.

A technológiával foglalkozó hármas körzet képviseletében a 32 éves Fibre Bissette látható, aki már kilencéves korában bizonyította vakmerőségét és azt, hogy bármilyen kihívást félelem nélkül teljesít, ugyanis egy rövidzárlat után ő javította meg a körzet nagyszámítógépét.

A négyes a halászok körzete, az itt élőket pedig a 22 éves Naida Dolan képviseli, aki mélytengeri halászként tevékenykedő apja legnagyobb büszkesége.

A szállítóknak otthont adó hatodik körzetből a 31 éves Malcolm Kastelt láthatjuk a fotón, aki hűen ragaszkodik azon küldetéshez, hogy mozgásban tartsák Panemet.

A hetedik körzetben a favágók élnek, őket pedig a 26 éves Elias Haan képviseli, akit dédnagyapjától kapott fejszéje emlékeztet arra, hogy milyen nehézségek árán jutott el körzetük oda, ahol ma tart.

A gabonatermeléssel foglalkozó kilences körzet embereit a 17 éves Triti Lancaster reprezentálja, aki minden egyes nap keményen dolgozik a földeken.

A tizes körzet az állattenyésztőké, közülük pedig a 35 éves Felix Stam kapta a megtisztelő feladatot, hogy képviselje otthonukat, aki az élet körforgásának legnagyobb megértője és elismerője.

A már jól ismert tizenkettes körzet lakói a bányászattal foglalatoskodnak, azonban egyértelműen az őket képviselő, mindössze hatéves Lily Elsington láttán szorul össze leginkább a szívünk. A szőke kislány megtestesíti a következő generációt: készséges, önzetlen, kötelességtudó és becsületes.


Fotók: Lionsgate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek