Starity

Tarja: Megérkezett a Neverlight szimfonikus változata

2014. június 25. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első dal az énekesnő különleges albumáról, amelyhez egy versenyt is hirdetett.

hirdetés
Tarja: Megérkezett a Neverlight szimfonikus változata

Hamarosan egy különleges albumot dob piacra a metalzene és egyben Finnország egyik legnagyobb és legnépszerűbb énekesnője, Tarja Turunen. A korong különlegessége az, hogy a tavaly megjelent eddigi legsikeresebb albumáról, a Colours In The Darkról lesz hallható pár dal áthangszerelt változatban.

Az lemezhez az énekesnő egy versenyt is hirdetett, ugyanis a rajongóknak a megadott képek segítségével egy saját borítót kellett készíteniük, az első három helyezett pedig különleges jutalomban is részesült. Valamint a múlthónapban már fény is derült a Left In The Dark lemezborítójára, illetve pár hete egy kis előzetest is megosztott a rajongókkal Tarja, hogy bemutassa, mit is tartalmaz új lemeze.

Ma pedig az EarMusic lemezkiadó gondozásában hivatalosan is megjelent a Neverlight című dal szimfonikus változata, amely egyben az új korong beharangozó tétele is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek