Starity

Főzős valóságshow-val rukkol elő az MTV

2014. június 26. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikaiak egy új ötlettel álltak elő, mégpedig a főzőműsorok és valóságshow-k kombinációjával készítenek új műsort fiatal, amatőr tehetségekkel.

hirdetés
Főzős valóságshow-val rukkol elő az MTV

Június 18-án indul az MTV legújabb műsora Kaják háza címmel, mely szerdánként jön újabb epizódokkal. A feltörekvő szakácsjelölteknek egymással kell megküzdeniük műsorról műsorra olyan bírák mellett, mint Casey Lane, Brendan Collins és Brooke Williamson.

A House of Food ötvözi a valóságshow és a főzős műsorok vonásait, ahol a versenyzők együtt élnek, ám külön harcolnak a végső győzelemért, ahol, mint mindig, csak egy maradhat. Eltérően más főzőműsoroktól, itt jutalmazzák a tehetséges és kemény munkát .

A szereplők 21-24 év közötti fiatalok, akiknek a házi feladat mellett jut idejük a bulizásra is. A nyolc versenyzőt egy-egy személyiségi típushoz lehet sorolni, mint például a rocker csaj, a megzavarodott vidéki fiú és a rosszindulatú hercegnő. A szerkesztők megpróbálják valósághűen bemutatni az egyetemi életet is. Mentoruk Chris Nirschel, aki a New York-i érdekeltségű Culinary Bad Boy élelmezési cég vezérigazgatója. Ő az, aki bírálni és díjazni fogja a versenyzőket.

Érdekesség, hogy az első két epizódban hazaküldik a tanulókat, ám később visszahívják őket egy sokkal nagyobb, jobban felszerelt konyhába. Konfliktusokra itt is számítani lehet a két csoport között.

A szereplők: Brian Jong-Han Kho (21), Amanda Jean (24), Harrison Bader (22), Suki Secka (21), Will Andersen (24), Jake Weber (21), Lorena Bolanos (22), Gillian Espinosa (21)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek