Starity

Megjelent az Our Last Night akusztikus albuma

2014. június 26. 18:06   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Our Last Night egy 2004-ben alakult amerikai együttes, akik főként post-hardcore zenéket készítenek.

hirdetés
Megjelent az Our Last Night akusztikus albuma

A bandát Trevor Wentworth (vokál) és Matt Wentworth (gitár, vokál) testvérpáros alapította, akik egy iskolai tehetségkutató kedvéért álltak össze. Kezdetben sokszor váltották egymást a tagok, mára pedig négy ember alkotja az Our Last Nightot: a két testvér, Alex Woodrow (basszusgitár) és Tim Molloy (dob).

A fiúknak eddig négy nagylemeze (Building Cities from Scratch, The Ghosts Among Us, We Will All Evolve, Age Of Ignorance), és három EP-je (We've Been Holding Back, A Summer Of Covers, Oak Island) készült, de június 25-én megjelent a negyedik is, ami az Oak Island akusztikus változata.

Az Oak Islanden található dalok közül már háromhoz készítettek videoklipet, a Sunrise-hoz, a Same Old Warhoz, és a Dark Stormshoz. Június 3-án az akusztikus album ízelítőjeként a banda feltöltötte a Same Old War akusztikus változatát YouTube-csatornájukra, és készítettek mellé egy kis videót is. A srácok pedig pár nappal ezelőtt bejelentették, hogy hamarosan újabb klippel lepik meg a rajongókat.

Az Oak Island Acoustic nyolc dalt tartalmaz, köztük az Oak Island EP összes dalának akusztikus verzióját, és egy bónuszt, a Falling Awayt. Az album eredetileg június 24-én jelent volna meg, ám technikai okok miatt áttolódott az időpont egy nappal későbbre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek