Starity

Bizarr reklámhoz használták fel a Guns N' Roses slágerét

2014. június 26. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az észak-írországi Road Safety energiaosztálya nemrégiben tűzte ki céljául, hogy kampányt indít a gyorshajtás ellen és a biztonságos közlekedésre hívja fel a figyelmet új reklámfilmjének segítségével.

hirdetés
Bizarr reklámhoz használták fel a Guns N' Roses slágerét

A Road Safty elsődleges célja mindig is az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos a sebességkorlátozás betartása, a biztonságos közlekedés és az, hogy odafigyeljünk embertársainkra. A cég legújabb reklámfilmje alig egy héttel ezelőtt látott napvilágot, melyre máris több mint kétmillióan kattintottak a YouTube-on.

Érdekesség, hogy a cég a kisfilmhez a Guns N' Roses nagy sikerű slágerének, a Sweet Child O'Mine egy melankolikus feldolgozását választotta, valamint a készítők Sarah McLachlant is megnyerték az ügynek, aki egyébként a The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (Amerikai Egyesület az Állatokkal Szembeni Kegyetlenség Megelőzéséért) tagja. Sarah korábban az ASPCA mozgalmának keretein belül milliókat mozgosított a bántalmazott állatok megsegítésének ügyében, így méltó alapot szolgáltathatott e másik hasonlóan fontos témában.

„2000 óta a gyorshajtás egy osztályteremnyi gyereket ölt meg. Szégyelljétek magatokat! Sosem kontrollálhatjátok a gyorshajtásotok következményeit” – hangzik el az alig egyperces reklám mondanivalója a videó végén, melyben egy kisiskolás osztályt láthatunk a természetben kirándulni, akik végül egy borzalmas autóbaleset áldozataivá válnak.

„A kampány célja a kihívás és az, hogy elterjedjen egyszer és mindenkorra ez az érzelmes és kényelmetlen üzenet, a rossz felfogás, mellyel az utakon közlekedők bírnak, olyanok, mint az igazán horrorisztikus következményei a sebességnek” – nyilatkozta a cég elnöke, Mark Durkan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek