Starity

Lyndie Greenwood büszke Sleepy Hollow-beli kollégáira

2014. június 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jennyt alakító színésznő interjút adott a nagy népszerűségnek örvendő Az Álmosvölgy legendájáról.

hirdetés
Lyndie Greenwood büszke Sleepy Hollow-beli kollégáira

Az első évad végén Lyndie Greenwood karaktere – akárcsak a többieké – élet-halál között lebegett, miután a fej nélküli lovas eszméletlenül a felfordult kocsijában hagyta. A torontói nevelkedésű színésznő interjút adott a Star magazinnak arról, hogyan fogadta a forgatókönyveket és milyennek találja karakterét, Jennyt.

„Nagyon tetszett, hogy egyik pillanatról a másikra a mentális problémákkal küzdő lányból G.I. Jane lesz. Mindig is sokat edzettem, szóval a felkészülés nem is volt keményebb, mint az általános. De imádtam a csizmám és a golyóálló mellényt, magasabb voltam, és magabiztosabb.”

Lyndie elárulta, azt szereti leginkább a karakterében, hogy intelligens, nem hord össze zagyvaságokat, kicsit nyers a humora, mivel olyan dolgokon esett át, amikről mások álmodni sem mernek. „Ugyanakkor sebezhető, gyakran meglátszik rajta annak az emléknek a fájdalma, amikor elveszítette a testvérét, szóval érdekes azt látni, hogyan próbálja elrejteni az érzelmeit.”

Arra a kérdésre, milyen érzés Nicole Beharie-val és Tom Misonnal dolgozni, ekképp felelt: „Élvezetes! Elképesztő a kettejük közti kémia, szóval örülök, hogy a részese lehetek ennek. Mindketten irtó viccesek, ugyanakkor profik, és nagyon sokat tanultam tőlük. Öröm tölti el a szívem, amikor közös jelenetben tűnök fel velük, mert hihetetlenül büszke vagyok rájuk.”

A sorozat producere egyébként hozzáfűzte, hogy a második évad nemcsak az új természetfeletti lényekre és a megoldatlan szálakra, de a személyes kapcsolatokra is fókuszál, így például Abbie és Jenny édesanyjával is megismerkedhetünk, megtudhatjuk, milyen dolgokat kellett eltitkolnia gyermekei elől. „Nincsenek határok. Évszázadokkal ezelőtt meghalt emberek térnek vissza, szóval ne lepődjetek meg, ha Abbie anyjáról kiderül, hogy mégiscsak életben van!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek