Starity

Romantikus drámában játszik Jesse McCartney

2014. június 27. 14:02   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse McCartney és AJ Michalka játsszák a főszerepet a még idén a mozikba kerülő Escaping Amishben.

hirdetés
Romantikus drámában játszik Jesse McCartney

Jesse McCartney jelenleg negyedik, In Technicolor címre keresztelt stúdióalbumának promóciós útján vesz részt, melynek egyik állomásán a Good Day DC műsorában nem csak zenei, hanem színészi karrierjéről is volt lehetősége beszélni, köztük legújabb szerepeiről.

Legutóbbi karakteréhez méltóan – ami az Ideglelés Csernobilban című horrorfilm főszerepe volt -, maradt a felnőttesebb, komolyabb témánál, ezúttal egy romantikus drámában láthatjuk AJ Michalka oldalán a színészt, a filmben pedig a szintén disney-s Alyson Stoner is feltűnik majd mellékszereplőként.

A még idén megjelenő Escaping Amish története egy keresztény közösségi lányról szól, aki 18 évesen hozzámegy szintén keresztény barátjához. A lányt meggyőzik barátai, hogy a rumspringáját Hollywoodban töltse, mely ötlet elnyeri a lány tetszését és elutazik. Amikor először visel farmert és sminket, rájön, hogy magára is kellene gondolnia, saját döntéseket hoznia. Az álomvárosban aztán megismerkedik a jóképű DJ-vel, akibe menthetetlenül beleszeret és már nem akar visszatérni régi életébe. Hazautazását követően ráeszmél, hogy áldott állapotban van és két tűz közzé kerül: maradjon férjével vagy térjen vissza Hollywoodba?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek