Starity

Beyoncé és Jay-Z sosem látott videókat osztott meg rajongóival

2014. június 27. 17:05   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Carter család, azaz Jay-Z és Beyoncé hatalmas örömet szerzett rajongóinak, hiszen olyan családi videókat osztottak meg velük turnéjuk közepette, mint például az esküvőjük, vagy éppen a kicsi lányuk első léptei.

hirdetés
Beyoncé és Jay-Z sosem látott videókat osztott meg rajongóival

Beyoncé és Jay-Z turnéja június 25-én vette kezdetét Miamiban, amelyen 42 dal csendült fel. Ezek közül számos közös szerzeményük is helyet kapott a dallistán, mellyel személyesebbé tehették a hangulatot első közös turnéjukon.

Sajátkészítésű, családi videóikkal tették hangulatosabbá a légkört, melyek közül előfordult olyan is, amely még a 2008. április 4-ei esküvőjükön készült. A média sokáig az esküvőröl sem tudott, így még Beyoncé ruháját sem láthatták a fanok, egészen idáig.


Az esküvő néhány pillanata

Emellett még olyan részleteket is láthattak a miami koncerten résztvevők, mint például a közös tetoválásuk elkészítése, mely egy római négyes számjegy, hiszen a négy a közös szerencseszámuk.

Ezeket a videókat a Young Forever és a Halo című dal előadása közben láthatták a rajongók, ekkor Beyoncé és Jay-Z egy másik színpadon tartózkodtak, szemben a kivetítővel, így átkarolva egymást nézték végig ők is a felvételeket.

A Halo közben viszont nem ők voltak előtérben, hanem kislányuk, Blue Ivy Carter. Ebben a részben Blue születésétől kezdve láthattak a lányról egy-egy fontos pillanatot. A szülőszobán készült videót is megosztotta a világgal a páros, de látható, ahogy Blue édesapjával játszik, vagy éppen járókerettel tanulja első lépteit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek