Starity

Két film egyben: itt az Eleanor Rigby trailere

2014. június 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező két filmet készített, majd egybeolvasztotta – megjelent a James McAvoy és Jessica Chastain főszereplésével készült film első előzetese.

hirdetés
Két film egyben: itt az Eleanor Rigby trailere

Az elmúlt pár évben egyre gyakrabban fordult elő, hogy egy-egy filmet kettészedtek, mint például a Harry Potter, az Alkonyat, Az éhezők viadala: A kiválasztott esetében, így eléggé felfrissítő, amikor egy rendező úgy dönt, két filmet készít, majd azt egybeolvasztja – így készült el James McAvoy és Jessica Chastain főszereplésével a The Disappearance of Eleanor Rigby, melyet tavaly a Torontói, majd egy hónappal ezelőtt a Cannes-i Filmfesztiválon is bemutattak, előzetest azonban csak most kaptunk hozzá.

Jessica és James karakterei megismerkednek, egymásba szeretnek, de mivel minden szerelmi történetnek, ennek is két oldala van, s mindkettőbe betekintést nyerünk. Eredetileg Ned Benson rendező két filmet készített Her és Him alcímmel, ugyanazt a történetet mesélték el, csak a másik fél szemszögéből, végül újraszerkesztette az egészet, és Ők alcímmel a francia riviérán két napon át vetítették.

A mozikba 2014. szeptember 26-án kerül, ám valószínűleg a két eredeti változat is megjelenhet limitáltan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek