Starity

Fürdőruha-kollekciót dobott piacra a Depresszió

2014. június 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A budapesti Depresszió zenekar jelenleg is turnézik szerte az országban, ám a srácoknak emellett arra is jutott ideje, hogy saját fürdőruha-kollekciót dobjanak piacra.

hirdetés
Fürdőruha-kollekciót dobott piacra a Depresszió
Fotó: MTVA Sajtószoba

A Depresszió egy percre sem pihen, hiszen míg nemrég A Dal című műsorban kamatoztatták tudásukat, addig jelenleg legújabb stúdiólemezükön dolgoznak a srácok, melynek megjelenése év végén vagy a jövő év elején lesz esedékes.

Az öttagú zenekar jelenleg országszerte turnézik, így a rajongók a legnagyobb zenei fesztiválokon is találkozhatnak a csapattal többek között a Rockmaratonon, a Vekeri fesztiválon, a FEZEN fesztiválon vagy akár a szerencsi Csokoládé fesztiválon is.

A Depresszió mindemellett a nyári buliszezonra való tekintettel saját fürdőruha-kollekciót dobott piacra, hogy a női rajongóknak kedvezzen kicsit. A csapat nevével fémjelzett darabok már megrendelhetőek, de az igazán lelkes rajongók a koncertek helyszínén is megvásárolhatják e pancsolásra szánt textileket az erre kijelölt standokon!


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek