Starity

Alizée szívesen dolgozna együtt újra Mylène Farmerrel

2014. június 30. 22:10   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Télé 7 Jours munkatársai interjút készítettek az ex-lolitával, új albuma, a Blonde megjelenése alkalmából. Az énekesnő nem titkolta, hogy szívesen dolgozna újra együtt egykori mentorával.

hirdetés
Alizée szívesen dolgozna együtt újra Mylène Farmerrel

Sokaknak ismerősen csenghet Alizée neve, aki a Moi... Lolita című dalával tört be a zeneiparba még a 2000-es évek elején, amit hamarosan debütáló lemeze, a Gourmandises követett, a L'Alizé és Parler tout bas slágerekkel együtt. Alig 16 évesen Alizée ámulatba ejtette egész Franciaországot, majd nem sokkal később egész Európát is. Az album dalai Mylène Farmer és Laurent Boutonnat közös munkájának köszönthetőek. A sikert követően 2003-ban egy új ópuson is közreműködtek, mely Alizée második nagylemeze volt, a Mes Courants Électriques. A második lemezről kiadott két dal, a J'en ai marre és a J'ai pas vint ans, nem mellesleg hazánkban is népszerűek voltak.

Ezt követően Alizée úgy döntött, szeretné inkább a saját útját járni, s 2007-ben a Psychédélices című harmadik stúdióalbumával tért vissza, melyen akkori párjával, Jérémy Chatelainnel, illetve Daniel Darc-kal, Jean Fauque-kal és Oxmo Puccino-val dolgozott együtt. Bár az albummal hazájában nem ért el a korábbiakhoz hasonló sikereket, ezzel nem ért véget az énekesnő karrierje. 2010-ben és 2013-ban is új albumokkal jelentkezett, majd idén új frizurával és egy Blonde névre keresztelt albummal tért vissza.

Bár Alizée évek óta a kevés médiatámogatottságtól szenvedett, a Danse avec les stars beli győzelmének köszönhetően ismét visszakerült a rivaldafénybe.

Az énekesnőt a Télé 7 Jours magazin riportere arról kérdezte, hogy ha lehetősége lenne rá, dolgozna együtt újra Mylène Farmerrel. (Alizée új lemezére egyébként felkerült egy dal vörös popdíváról is.)

Nagyon féltem ettől az együttműködéstől, de nagyon szerettem volna ezt a dalt elkészíteni – mondja a szőke Alizée, a Mylène Farmer c. dalára utalva.

Rengeteg lenyűgöző emléket őrzök róla! Ezek olyasfajta dolgok, melyek csak egyszer történnek meg egy ember életében, és nem sokakkal esik meg. Laruent Boutonnat szerezte a zenéket, melyek megragadták a közönséget és megbélyegzett engem is. Ha újra kezdhetném, semmit sem csinálnék másképp. És ha a sors úgy hozza, szívesen dolgoznék velük ismét.”

Az üzenet biztos eljut Mylène-hez, aki talán kedvet kap ahhoz, hogy ott folytassa a munkát Alizée-vel, ahol 10 évvel ezelőtt abbahagyták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek