Starity

Perrie Edwards a természetes külsőre megy esküvőjén

2014. június 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tervek szerint idén ősszel kerül megrendezésre Perrie Edwards és Zayn Malik esküvője, arról pedig maga a menyasszony beszélt, hogy hogyan tervezi mindennek a megvalósítását.

hirdetés
Perrie Edwards a természetes külsőre megy esküvőjén

Perrie és Zayn magánéletével mindig is hangos a sajtó, ám esküvőjükkel ez másképp van, hiszen a lány nem szeretne minden információt rögtön publikálni, inkább lassan oszt meg részleteket, ezzel is felcsigázva a rajongókat.

Azonban Perrie nemrég a Now magazinnak mesélt arról, hogy milyen az ideális smink, amit majd a nagy napon viselni fog: „Szép, természetes külsőt szeretnék az esküvőmre. Nem fogok a padsorok között egy kiló sminkben mutatkozni, inkább a Little Mix lágyabb színű palettáiból fogok gazdálkodni” – mesélte.

Azonban a legnagyobb kérdés a hajtémában van, amihez Perrie ennyit fűzött hozzá: „A hajam az, amire nagyon kényes vagyok, és bevallom őszintén, jelen pillanatban nincs ötletem, hogy hogyan nézzen ki. Akármilyen lehet, de még nem döntöttem afelől, hogy feltűzzem vagy leengedjem.”

Annyit már biztos tudunk, hogy marad a szőke hajnál, mert állítása szerint, ha megváltoztatná, akkor a ruha nem illene más hajszínhez, de azt is hozzátette, hogy ugyan több árnyalatot is kipróbált már, de azért is marad ennél, mert már nem szeretné tovább károsítani haját színezésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek