Starity

11 évvel korábban rögzített kislemezt ad ki az Avenged Sevenfold

2014. július 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avenged Sevenfold tagjai különös lépésre szánták el magukat, amikor is úgy döntöttek: nyilvánosságra hozzák a tizenegy évvel korábban rögzített szárnypróbálgatásuk eredményét.

hirdetés
11 évvel korábban rögzített kislemezt ad ki az Avenged Sevenfold

Az idén 15. születésnapját ünneplő zenekar nemrégiben azzal az ötlettel állt elő, miszerint nyilvánosságra hozza azokat a tizenegy évvel korábbi felvételeket, melyeket annak idején felsőfokú tanulmányaik második éve alatt rögzítettek, ám mindeddig sosem adtak ki.

A Waking The Fallen címre keresztelt album megjelenését augusztus 26-ára tervezik a srácok, ám az érdeklődők már előre is megrendelhetik maguknak. A csapat különlegességgel is készül a tizenegy, eddig ismeretlen dal mellett, ugyanis megjelentetik az Unholy Confessions videójának eredeti vágását is, valamint bónusz meglepetésként egy harminc perces kisfilmmel is készülnek a rajongóknak, mely a zenekarról készült archivált képek gyűjteményéből áll majd.

Az újdonságok reklámozására már meg is jelent egy videó előzes, mely bepillantást enged az Avenged Sevenfold elmúlt tizenöt évébe a kezdetektől napjainkig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek