Starity

Amy Winehouse-t rendszeresen megcsalták

2010. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: lena0110

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Winehouse kedvese állítólag rendszeresen csalta az énekesnőt előző barátnőjével, Ravennel.

hirdetés
Amy Winehouse-t rendszeresen megcsalták

Reg Traviss volt kedvese, a Burlesque-táncos Raven azt állítja, hogy mialatt a férfi Amy Winehouse-zal járt, rendszeresen egy kis eldugott szerelmi helyen találkozgattak.

„Szinte minden nap találkoztunk, csak sosem kaptak minket lencsevégre. Amikor Amyt és Reget először fotózták együtt, Reg felhívott, hogy figyelmeztessen a fotókról. Azt mondta, hogy amikor kijöttek az étteremből, Amy csak úgy megragadta a kezét, de semmi nincsen köztük, csak barátok” – nyilatkozta az exbarátnő.

Raven júliusban mégis szakított a férfivel, mivel rájött hogy Amy és Reg között több van mint barátság. Ám újra összejöttek, mivel Reg állandóan kereste a táncosnőt. 

„Azt mondta, hogy szeret és csak engem akar, és hogy feleségül fog venni. Én hittem neki. Állította, hogy szakított Amy-vel, és mivel én még mindig szerelmes voltam belé, új esélyt adtam a kapcsolatunknak.” – mesélte Raven.

Majd ezek után a férfi és Amy ismét paparazzók gyűrűjében találkozgattak, ám Ravennél betelt a pohár, és szakított a férfival.

„Felhívtam Reget és megkérdeztem, hogy találkozott-e Amyvel. Először tagadta a dolgot, de aztán beismerte. Láttam róluk a fotókat, teljesen úgy viselkedtek, mint egy pár. Úgyhogy végleg szakítottam vele” – nyilatkozta a hölgy egy magazinnak.

Raven azt üzeni Winehouse-nak, hogy felejtse el Reget.

„Egy szavát sem szabad elhinni. Sajnálom Amy-t, mert egy nagyon sebezhető ember. Reg össze fogja törni a szívét. Jobban tenné, ha ő is kidobná, mint ahogyan én tettem.” – tanácsolja az exbarátnő.

Vajon igaz ez,  vagy csak kitalálták az egészet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek