Starity

Keira Knightley & Adam Levine - Egy dal, két verzió

2014. július 01. 11:11   |   Szerző: TheTruth

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A július 24-én Magyarországon is megjelenő Szerelemre hangszerelve című filmnek megjelent a Lost Stars címre keresztelt betétdala, mely már a film előzetesében is felcsendült.

hirdetés
Keira Knightley & Adam Levine - Egy dal, két verzió

Keira Knighley nemrégiben bebizonyította, hogy nem csak nagyszerű alakításaival, hanem a hangjával is képes magára vonni a figyelmet. Habár bevallása szerint nem szeret mások előtt énekelni, mégis nagyszerű hanggal lett megáldva, és ezt bizonyítja is a hamarosan megjelenő Szerelemre hangszerelve című vígjátékban.

A Lost Stars a minap vált elérhetővé az iTunes-on és máris hatalmas népszerűségnek örvend. A filmben két verzió is elhangzik majd a dalból a két főszereplő, Keira Knightley és Adam Levine jóvoltából. Íme, a dal Keira előadásában:

A Maroon 5 frontembere, Adam Levine korábban csupán kisebb szerepekben csillogtatta meg színészi tehetségét, mint például az Amerikai Horror Sztoriban, ezúttal azonban igen testhezálló főszerepet osztottak Adamre, aki zenészt alakít majd a hamarosan a mozikba kerülő filmben. Természetesen, nem csak színészi tehetségét, de hangját is adta a filmhez, így elkészült a Lost Stars című dal az ő feldolgozásában is. Nektek hogy tetszik?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek