Starity

Plasztikai műtéten esett át Kylie Jenner?

2014. július 01. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy a 16 éves lány tagadja a pletykákat, sokan úgy gondolják, biztosan kés alá feküdt.

hirdetés
Plasztikai műtéten esett át Kylie Jenner?

Tagadhatatlan, hogy Kylie Jenner arca rengeteget változott az évek során – nem szabad elfelejteni azonban, hogy a kamerák előtt nőtt fel és élte át a serdülőkorát is –, így plasztikai műtétekről szóló pletykák is felröppentek a friss és a régebbi képek összehasonlítása kapcsán.

Az OK! magazin ausztrál kiadásának szerkesztői egy cikkben megfogalmazták, úgy vélik, hogy a 16 éves valóságshow-sztár már orrműtéten, ajakműtéten és valószínűleg botoxon is átesett. Miss Jenner szóvivője azonban egyértelműen tagadta a vádakat: „Ez nevetséges és nem igaz.”

Maga Kylie pedig egyenesen felháborodott rajtuk:

„Ezek a plasztikai műtétes pletykák, hogy őszinte legyek, nagyon megbántottak, és elég sértőek – írta Twitteren. – És ha valaki elfelejtette volna: csak 16 éves vagyok.”

Kylie családját nem először érik pletykák ennek a kapcsán. Féltestvére, Kim Kardashian bevallotta, hogy átesett már botoxon, azonban a 33 éves sztárnak állítólag átalakították már az orrát, a mellét, illetve a fenekét is. Kourtney Kardashian a mellműtétéről szóló pletykákat erősítette meg ugyanúgy, mint édesanyja, Kris Jenner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek