Starity

Ilyen tanácsot adnak karaktereiknek a sorozatsztárok

2014. július 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sorozataink színészei meséltek arról, milyen tanácsokat adnának saját karaktereiknek, ha tehetnék.

hirdetés
Ilyen tanácsot adnak karaktereiknek a sorozatsztárok

Katie Lowes

A Botrány Quinn Perkinse ekképp szólna karakteréhez: “Ha egyetlen tanáccsal szolgálhatnék neki, azt mondanám: szerezz egy hobbit! Az emberek kínzásán kívül. Köss. Fuss. Találj egy srácot, aki senkit sem ölt meg.”

Jim Parsons

A színész Dr. Sheldon Coopert formálja meg a CBS nagy sikerű Agymenők című sorozatában, s akárcsak a Shamy-rajongók, Jim is kiáll Amy és Sheldon kapcsolata mellett.

“Azt tanácsolnám Sheldonnak, hogy tegyen meg mindent azért, hogy Amyt az életében tartsa. Úgy tűnik számomra, hogy Sheldont mindenki irritálja bizonyos fokon, de ő a legkevésbé.”

Jesse Tyler Ferguson

A Modern család sztárja, Mitchell Pritchett alakítója szeretné, ha karaktere kevesebb szénhidrátot fogyasztana, és sokkal többet futna, mivel így saját maga (Jesse Tyler) is jobban járna.

Nina Dobrev

Elena Gilbert alakítója a The CW Vámpírnaplókjában rövidre fogta mondandóját: “Fuss. Repülj, mint a szél. Húzz el a francba abból a városból.”

Emily Bett Rickards

A Zöld íjász Emily Bettje annyit tanácsolna Felicitynek, hogy ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák.

Jensen Ackles

Mindenki kedvenc Dean Winchesterének élete nem könnyű, de szerencsére Jensen tudja, hogyan oldja a feszültséget: “Lazulj el, haver. Még ha meg is halsz, valaki úgyis visszahoz, ne aggódj már folyton.”

Bellamy Young

A Botrány Mellie-je iszonyatosan csökönyös, ezzel pedig Bellamy is tisztában van: “Úgysem fogja megfogadni a tanácsod, szóval mindössze támogatnunk kell. Elmondanunk, jó úton jár, de azért jobb elrejteni a piáját, hogy mindenki nyerjen.”

Tom Mison

Időutazó oxfordi professzorunk, Ichabod Crane sármja időtálló, ám Tomnak meggyűlik a baja bonyolult mondataival: “Beszélj kevesebbszer. Sokkal kevesebb nyelvtörővel. Szeretném, ha nem kellene minden este a TE szövegeidet tanulnom. Menj el nyaralni, valami egzotikus helyre. A Maldív-szigetekre? Remélem, a producerek olvassák ezt…”

Hugh Dancy

“Költözz Floridába, most! Mindig úgy gondolok Willre, mint egy vicces karakterre, akinek sajnos az élete nem épp a legmókásabb jelenleg” – így vallott a Hannibal sztárja Will Grahamről.

Pauley Perrette

Az NCIS dögös Abbyjének ilyen tanácsot adna megformálója, Pauley Perrette: “Ne kösd túl magasra a hajad! Mindig használd ki az időt, hogy templomba menj, és guríts egyet az apácákkal!”

Colton Haynes

“Ne vetkőzz le, ne szexelj pincérnőkkel, és ne csald meg Theát, mert az apja szétrúgja a segged!”

Mayim Bialik

Amy Farrah Fowler megformálója meglepő módon nem szerelmi tanácsot, hanem öltözködésit adna karakterének: “Hordj ismét kardigánokat!”

Rachel Bilson

Mit kellene csinálnia Zoe Hartnak? “Fogd be a szád, ennyi.”

Paul Wesley

Stefan Salvatore mindig is a romantikus Salvatore bratyó volt, amin Paul Wesley igazán változtatna, ha tehetné: “Vegyél vissza, légy tökösebb, légy férfi, menj fát hasogatni és dolgozz fatelepen egy ideig.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek