Starity

Félmeztelen kép került ki Katy Perryről

2010. szeptember 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben olvashattunk arról, hogy Katy már a California Gurlz című klipjében is lengére vette az öltözetét, de most az említett fotón mindenki fedetlen kebleinek csodáira járhat.

Félmeztelen kép került ki Katy Perryről

Napokkal ezelőtt még ment a cikkezés arról, hogy Katy talán lengébben öltözött a legutóbbi klipjében, mint megszokhattuk, és most mégis félmeztelenül pózol, most pedig hirtelen felbukkant erősen személyes képe az éterben. Nemcsak egy fellépésen sikerült már villantania pár nappal ezelőtt, de most emiatt is főhet a feje. Pontos információ kép nyilvánosságra hozásának körülményeiről még nincs.

Vajon ő is csak a hollywoodi divatot követi, próbál Gaga botrányútjára lépni? Még nagyobb véletlen, hogy nem sokkal ezelőtt került nehéz helyzetbe a Paramore énekese, Hayley Williams is, ugyanis ő is hasonló, ágyban pózolós topless képpel volt beszélgető téma hetekig. (Bár ő azt vallotta, azért tették fel a képet saját Twitter-oldalára, mert feltörték azt…)

Egy fellépés közben történhetnek véletlen balesetek, de ez az újabb kép nyilvánvalóan szándékosan készült. Persze lehetséges, hogy rosszakaró által került ki a világhálóra, de az is, hogy így kelt magának még nagyobb hírverést az énekesnő. Elvégre, ahogy mondani szokták, rossz hírnév is hírné. Russel Brand a megmondhatója.

FRISSÍTVE: A fotó megjelenését követően pár órán belül kiderült, hogy hamis a fénykép, amin Katy meztelen felsőteste látható. Az eredeti kép megtekinthető ITT.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek