Starity

Megan Fox: „A nők legyenek erősek”

2014. július 02. 18:06   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ne a nők csússzanak a földön a pasikért — ők jöjjenek hozzánk! Megan Fox a Cosmopolitannek mesélt.

hirdetés
Megan Fox: „A nők legyenek erősek”
Fotó: Eric Ray Davidson

„A nőknek nem kell kétségbe esniük és keményen próbálkozniuk. Légy erős, és a férfiak földön csúszva másznak majd utánad” – vallja Megan, aki szerint a nők akkor a legvonzóbbak, ha kiállnak magukért, és nem szaladnak a mézesmadzag után.

A fotósorozaton a kétgyermekes anyuka egy rózsaszín, fűzős felsőt visel egy virágos szoknyával. Bevallotta, hogy tinédzser évei alatt nem viselhetett vagy olvashatott akármit, hiszen édesanyja meglehetősen szigorú volt. „Tudtam, hogy a Cosmo olyan dolog volt, aminek anyám nem örülne, ha olvasnám, így olyan izgalmas volt a kezemben tartani, és egy kis morzsát kapni abból, milyen is nőnek lenni.”

Ahelyett, hogy őrült diétatippeket dobálna a tinilányoknak, inkább elárulta, ki az a híresség, akit vonzónak tart: „Szerintem Ellen [DeGeneres] szexi. Talán mert pont az ellentétét sugallja, de a humor mindig vonzó.” A színésznő nemrég Ellennél járt, ahol képeket is mutatott gyermekeiről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek