Starity

Rihanna már el is kezdte forgatni új filmjét

2010. szeptember 02. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna imidzsváltása úgy tűnik, hogy nem csak szóbeszéd volt. Az énekesnő nagyon komolyan veszi karrierjét, olyannyira, hogy a szépség színésznőként is debütálni fog.

hirdetés
Rihanna már el is kezdte forgatni új filmjét

Gondolta volna valaki, hogy a barbadosi énekespacsirta azért ment Hollywoodba, hogy színésznő legyen? Pedig így van. Mielőtt debütált volna a filmvásznon, felfigyeltek fantasztikus hangjára, így később napjaink legsikeresebb énekesnőjévé vált. Talán, ha előbb a színészi pályát választotta volna, nehezebben sikerült volna kitörnie a skatulyából, és nyilvánvalóan nem hallhattunk volna tőle olyan slágereket, mint az Umbrella vagy a Rude Boy.

Második filmjét, a Battleshipet a napokban kezdte forgatni a 22 éves sztár. Az akciófilm 2012. május 18-án jelenik meg az Egyesült Államokban.

Pár éve a Hajrá csajok egyik részében már feltűnt a híresség, ahol saját magát alakította, így a mostani produkció több kihívást jelent számára, olyannyira, hogy frizurát váltott: újra rövid és fekete hajjal virít.

Vajon Rihanna sikeres lehet színésznőként?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek