Starity

Így készül a Black Veil Brides legújabb lemeze

2014. július 03. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai Black Veil Brides nemrégiben jelentette be, miszerint egészen jól haladnak október 28-án megjelenő negyedik stúdióalbumuk munkálataival.

hirdetés
Így készül a Black Veil Brides legújabb lemeze

Mint arról már beszámoltunk, a Black Veil Brides tagjainak minden figyelme az október végén megjelenő negyedik stúdióalbumra fókuszál jelenleg, ugyanis a srácok elmondása szerint már jórészt készen is van az album, mely zeneileg és szövegileg is a tavaly megjelent Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones albumot követi majd.

Az Andy Biersack vezette öttagú formáció mindemellett nemrégiben négy jelölést is kapott az első ízben megrendezésre kerülő Alternative Press Music Awards díjátadóján Az év albuma, Az év előadója, Legelkötelezettebb rajongók és A legjobb vokalista kategóriákban. A csapat azt is megosztotta, miszerint a díjátadó keretein belül Andy különleges vendégként is részt vesz majd az eseményen, bár egyelőre titok övezi a megjelenését.

Az új album produceri munkálatait Bob Rock vállalta magára, aki korábban olyan rocklegendák mellett dolgozott, mint a Metallica és a Mötley Crüe. Andy Biersack frontember elmondása szerint a zenekar nagyon élvezi a munkálatokat és céljuknak tekintik, hogy folyamatosan jobbá váljanak, fejlődjenek zeneileg.

„Mindannyian jól érezzük magunkat és nagyon élvezzük a munkálatokat, magát a folyamatot, jobban, mint eddig bármikor. Szeretnénk jobbak lenni, mind a személyiségünkben, mind zenészként és íróként egyaránt. (...) Ez az egész többről szól, mint a zenéről, a dalszövegírásról vagy a zene elkészítéséről, mint korábban azt hittem” – nyilatkozta Andy.

Ha pedig mindez nem volna elég, az Alternative Press magazin nemrégiben az egyéni jelöltekről készített egy-egy címlapot, így az egyiken éppen Andy-t láthatjuk mikrofonnal a kezében, emellett az énekes a Hot Topic ruházati cég reklámarcaként is megjelent a plakátokon a Batman 75. évfordulója alkalmából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek