Starity

Georgina Haig lesz Elsa a Once Upon a Time-ban

2014. július 03. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy A rejtélyből ismert színésznő bújik majd a Jégvarázs főszereplőjének bőrébe az ABC nagysikerű sorozatában.

hirdetés
Georgina Haig lesz Elsa a Once Upon a Time-ban

Már régóta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy ki is fogja életre kelteni az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban a Disney kasszasikerének királynőjét, Elsát, a várakozásnak pedig a mai napon vége szakadt, ugyanis kiderült, hogy Georgina Haig kapta a megtisztelő feladatot.

A fiatal színésznő az Elefánt hercegnő, A rejtély és a Reckless című szériákból lehet ismerős a nézők számára, új szerepének köszönhetően azonban valószínűsíthető, hogy elérkezett számára a nagy áttörés.

Egy Elsára erősen hajazó karaktert először a harmadik évad utolsó részében láthattak a nézők, akkor azonban még nem volt megerősítve, hogy a Jégvarázs főszereplője tűnt fel a képernyőkön és még Georgina sem volt leszerződtetve a szerepre, de később a sorozat producere, Edward Kitsis elárulta, hogy az új karakter határozottan Arendelle királynője.

Elsa mellett fel fog még tűnni a Once Upon a Time-ban húga, Anna és Kristoff is. Előbbi szerepet a még újoncnak számító Elizabeth Lail kapta meg, míg utóbbit Chasing Life-ból ismert Scott Michael Foster kelti majd életre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek