Starity

Elkészült a Slipknot legújabb albuma

2014. július 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a csapat frontembere, Corey Taylor adott interjút a Loudwire magazinnak és elárulta: már majdnem teljesen elkészült az új album.

hirdetés
Elkészült a Slipknot legújabb albuma

Corey Taylor nemrégiben megosztotta a Loudwire riporterével, miszerint már majdnem elkészült a várva várt ötödik Slipknot album, mely elmondása szerint nagyon sötét lesz, valamint az Iowa és a Vol. 3 (The Subliminal Verses) albumok stílusvonalát követi majd.

„Az album elkészült. Azt kell, hogy mondjam, 98%-ban készen van. Éppen úton vagyok a stúdióba, hogy meghallgassam, és lássam, maradt-e még valami, ami javításra szorul. De igen, már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy teljesen kész legyen. A következő lépés a mixelés, és megpróbálunk mihamarabb végezni azzal is. Hamarosan nagy bejelentések következnek” – nyilatkozta Corey.

A zenekar legújabb, ötödik stúdiólemeze várhatóan még idén ősszel az üzletek polcaira kerül, melyre a rajongók évek óta várnak, ugyanis a 2008-as All Hope Is Gone címre keresztelt album megjelenése óta nagy a csend a Des Moines-i csapat háza táján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek