Starity

Idén nem mennek szünetre a magyar sorozatok

2014. július 04. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig minden nyáron szünetre ment a Jóban Rosszban és a Barátok közt is, idén azonban ez elmarad.

hirdetés
Idén nem mennek szünetre a magyar sorozatok

A Jóban Rosszban mellett futó Édes élet sem megy nyári szünetre, így a nézőknek egy napot sem kell várniuk a következő részekre. Habár a csillagkútiak valójában befejezték a forgatást, amit hatalmas bulival és bakiparádéval ünnepeltek meg, a sorozat marad a képernyőkön.

A nézői igényeket figyelembe véve a nyári időszakban is folytatódnak a TV2 népszerű, napi műsorai. A főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett a nyári időszakban is képernyőn a Jóban Rosszban valamint az Édes Élet – írták a TV2 hivatalos honlapjára.

A TV2 program- és hírigazgatója, György Bence is nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A kereskedelmi televíziók indulása óta, 17 éve nem volt példa arra, hogy egy csatorna ne tartson nyári szünetet. Sosem értettem egyet ezzel a döntéssel, úgy gondolom, hogy a nézők mindennapi életének részévé vált sorozatok esetében nem szerencsés a nyári leállás. Nyáron ugyanúgy televízióznak az emberek, ebben az időszakban sem szeretnének lemondani arról, hogy kövessék kedvenc műsorukat.”

A TV2 sorozatrajongóin kívül az RTL Klub nézői is örülhetnek, ugyanis a Barátok közt is csak egy hét szünetre megy, ami így is jóval rövidebb idő, mint az ezt megelőző években.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek