Starity

Justin Bieber betegen is koncertezik

2010. szeptember 02. 22:10   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin a napokban betegséggel kínlódott, de a New York-i Madison Square Gardenben megtartotta a koncertjét, és kiderült, hogy miért.

hirdetés
Justin Bieber betegen is koncertezik

Az elmúlt pár napban Justin Bieber sokszor említette a Twitter-oldalán, hogy nem érzi magát túl jól, volt nála az orvos is, és kiderült, hogy beteg. Őt ez nagyon letörte, és a rajongókat is, hiszen a betegség miatt le kellett mondani egy koncertet. A koncert időpontját átrakták szeptember 1-jére.

Volt azonban New Yorkban egy koncert még augusztus 31-én, melyre Justin, hiába volt még mindig beteg, elment, és kiderült, miért volt számára ez annyira fontos a rajongókon kívül. Ugyanis a koncertet speciális technikával rögzítették, hogy később látni lehessen Justin 3D-s koncertfilmjében is.

A koncerten még olyan sztárok voltak mint Boyz II Men, Ludacris, Jaden Smith, Usher, vagy Miley Cyrus. Miley Cyrusszal elénekelte az Overboardot, melyet Justin eredetileg Jessica Jarrellel ad elő. 

A sztárvendégek között ott volt Kanye West is, mert lett volna vele egy duett, de a nagyszájú rapper nem jelent meg a koncerten. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek