Starity

Vágó István miatt nem léphetett fel a musicalsztár

2014. július 07. 12:12   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vágó Bernadett az Operettszínház egyik legkiemelkedőbb tehetsége, és mindössze azért nem engedték fellépni egy vidéki városban, mert azt hitték, ő Vágó István lánya.

hirdetés
Vágó István miatt nem léphetett fel a musicalsztár

Vágó István néhány éve még az egyik legnépszerűbb tévés személyiség volt, csakhogy aztán nyíltan kezdett el politizálni, ami sokaknak nem tetszett. A botrány július 2-án kezdődött, pontosabban ekkor vált publikussá, mikor Vágó István ezt a bejegyzést tette közzé:

„Kegyelmet Vágó Bernadettnek! A minap mesélték, hogy az Operettszínház méltán népszerű művésznője nem kívánatos vendég egy vidéki városban, mert 'nehogy már a Vágó lánya itt fellépjen!' Ezúton tájékoztatok minden e tárgyban döntő korifeust, hogy Vágó Bernadett mindössze távoli NÉVrokonom nekem, semmi vérségi kapcsolat nincs közöttünk. Nyugodtan engedjék őt a világukat jelentő deszkákra.”

A Bors szerint a meg nem nevezett vidéki városkának jobboldali vezetése van, és nem tűrik Vágó úr baloldali megnyilvánulását, de az sajnálatos, hogy nem volt annyi sütnivalójuk, hogy utánanézzenek a dolgoknak, ugyanis a színművésznő sínyli meg ennek a következményeit, hiszen azért tiltották le egyik fellépését, mert úgy gondolták, ő Vágó István lánya.

A tévés személyiség a napokban így nyilatkozott a Borsnak: „Különféle szervező cégek hívnak, hogy vezessek műsort vagy vetélkedőt, aztán később visszahívnak, mondván: sajnos a cég, illetve az önkormányzat máshogy döntött. Sajnálom, hogy Vágó Bernadett is ezzel szembesült, csak azért, mert megegyezik a családi nevünk.”

A musicalszínésznő döbbenetesnek találja, hogy a művészettel manapság már ennyire együtt jár a politika: „Vidéken születtem, remélem, hogy a szüleim büszkék rám. Ha valaki csak azért nem hív engem fellépni, mert szerinte Vágó István lánya vagyok, legalább utánanézhetne a tényeknek. A vágóhidat sem rólunk nevezték el.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek