Starity

Megérkezett az új David Fincher-film második előzetese

2014. július 07. 20:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb trailer látott napvilágot a rendező idén ősszel érkező, Ben Affleck és Rosamund Pike főszereplésével készült thrilleréhez.

hirdetés
Megérkezett az új David Fincher-film második előzetese

Az amerikai írónő, Gillian Flynn 2012-es, nálunk is megjelent sikerkönyvéből, a Gone Girlből forgatott filmet azonos címmel a kétszeresen Oscar-jelölt rendező, David Fincher. A – regényhez hasonlóan – magyarul Holtodiglanra keresztelt mozi októberben érkezik majd meg, az eddig kiadott hivatalos képek, poszter és egy rövid előzetes után pedig ma be is mutatták az első teljes hosszúságú trailert.

A történet középpontjában egy látszólag boldog kapcsolatban elő házaspár női felének különös eltűnése áll, ami hamarosan a férjre veti a gyanú árnyékát. A férfi váltig állítja, hogy nem ő ölte meg feleségét, de viselkedése és az idő közben előbukkanó újabb és újabb nyomok egyre inkább meggyőzik a rendőrséget arról, hogy ő a felelős szeretett neje eltűnéséért.

A gyanúsított férj, Nick szerepében Az Argo-akció rendezője és főhőse, Ben Affleck lesz látható, felszívódott feleségét, Amyt pedig a többek közt az Egy lányrólból is ismert Rosamund Pike alakítja, akinek nagy kitörési lehetőséget jelenthet a film. Mellékszerepekben olyan nevek tűnnek majd fel, mint Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Scoot McNairy, Boyd Holbrook és a Blurred Lines klipjéből már jól ismert modell, Emily Ratajkowski.

A film forgatókönyvét maga a regény szerzője, Gillian Flynn írta, a produceri munkálatokat pedig Cean Chaffin, Arnon Milchan, Joshua Donen és Reese Witherspoon vállalták el. A Holtodiglan október 2-án kerül a mozikba Magyarországon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek