Starity

Hátborzongató halloweeni bulit tervez a Black Veil Brides

2014. július 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még javában tombol a nyár, ennek ellenére a Black Veil Brides tagjai máris az október végén esedékes halloweeni bulijukra készülnek.

hirdetés
Hátborzongató halloweeni bulit tervez a Black Veil Brides

A kaliforniai Black Veil Bridesot jelenleg is a stúdióban találjuk, hiszen a srácok immár a csapat negyedik albumán dolgoznak, mely még idén októberben az üzletek polcaira kerül.

Mindezen felül az Andy Biersack vezette ötös egy különleges eseménnyel is szeretné megörvendeztetni a hardrock rajongókat, ugyanis Halloweekend néven adnak partit október 31-én és november 1-jén olyan zenekarok közreműködésével, mint a Falling In Reverse, a William Control, a From First To Last és a Set It Off.

A kétnapos rendezvény bővelkedni fog majd meglepetésekben, ugyanis a Black Veil Brides ez alkalommal mutatja be majd új albumának szerzeményeit közönség előtt, valamint hátborzongató jelmezekre is számíthatnak az érdeklődők a Drama Club jóvoltából.

A zenekar nemrégiben kiposztolt egy kisfilmet hivatalos közösségi oldalain keresztül, mintegy ízelítőt adva a várható mulatságból. Csekkoljátok, ti is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek