Starity

Ayumi Hamasaki karrierje legrosszabb albumeladását produkálta

2014. július 10. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-pop császárnőjének utolsó stúdióalbuma meglehetősen nyugatias hangzásura sikeredett, ami nem nagyon nyerte el a nagyérdemű tetszését, hisz a számok is mind ezt mutatják.

hirdetés
Ayumi Hamasaki karrierje legrosszabb albumeladását produkálta

Ayumi Hamasaki 16 éves karrierje során nem volt ilyen rossz az eladási statisztika, mint az utolsó stúdióalbumánál. Tizennegyedik nagylemeze július másodikán került a boltokba Colours címmel, s az első héten csupán 39,295 darab talált gazdára, és a heti Oricon-lista ötödik helyét kaparintotta csak meg.

Bár Ayu eladásai évről évre csökkennek, és az új albuma eléggé nyugatias hangzású – hisz olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Armin Van Buuren, Fedde le Grand vagy éppen RedOne –, s úgy tűnik, hogy a stílusváltozás túl drasztikus volt rajongóinak.

Korábban az aranytorkú énekesnő kilencedik nagylemeze, a Guilty került az Oricon-lista második helyére, amit a tizenkettedik albuma, a Party Queen követett 2012-ben szintén ezen a helyen, de most a Colours lett karrierjének legrosszabb stúdióalbuma a számok alapján.

Íme, egy kis ízelítő a korongból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek