Starity

Tiffany Alvord feldolgozta a 5 Seconds Of Summer dalát

2014. július 10. 18:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő megörvendeztette rajongóit egy feldolgozással, ami alig egy napja jelent meg a YouTube-on.

hirdetés
Tiffany Alvord feldolgozta a 5 Seconds Of Summer dalát
Fotó: Facebook/Tiffany Alvord

Tiffany Alvord meglepte rajongóit, ugyanis körülbelül egy hete tette közzé Magic című számának dalszöveges változatát, és ezzel egy időben posztolt egyet hivatalos weboldalán a közelgő eseményekről, köztük arról, hogy pár nappal a lyrics videó után, július nyolcadikán megosztja velünk a hozzá forgatott klipet is.

A helyzet azonban az, hogy ezt az ígéretét sajnos nem tartotta meg, ám egy nappal a várt megjelenés előtt feltett a YouTube-ra egy újabb feldolgozást.

Már megszoktuk, hogy fiatal kora ellenére Tiffany szorgalmasan dolgozik, és legtöbbször még a megjelenései előtt, a sietős munkában is megörvendeztet minket plusz videókkal, de ezúttal igen meglepő módon elcsúsztatta a klipje megjelenését – valamennyiünk legnagyobb bánatára –, egyelőre ismeretlen ideig, és készített helyette egy covert a 5 Seconds Of Summer Don't Stopjából, mely teljesen nyárias hangulatba varázsol minket: tengerpart, homok, napsütés és napszemüveg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek