Starity

Novemberben érkezik a The Agonist új albuma

2014. július 10. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben érkezik az első lemez, amelyet már Vicky Psarakis énekesnővel készítettek el.

hirdetés
Novemberben érkezik a The Agonist új albuma

Novemberben kerül a boltok polcaira a kanadai csapat legújabb albuma, amelyen immáron új énekesnőjük, a világ számára még ismeretlen Vicky Psarakis hallható. A görög énekesnő eddig csak feldolgozásdalokkal kápráztatta el a közönséget, amelyeket hivatalos YouTube-csatornáján tett közzé, most viszont hatalmas lehetőséget kapott, hogy karrierjét a The Agonist frontasszonyaként folytathassa tovább.

Az Arch Enemy és a The Agonist fanokat is sokkolta a nagy váltás, ugyanis a csapat énekesnője, Alissa White-Gluz vette át Angela Gossow helyét a svéd death-metal fronton, melynek következtében búcsút kellett intenie kanadai csapatának. Vickynek viszont szinte azonnal sikerült belopnia magát a rajongók szívébe, miután megjelent az első kislemezes daluk, a Disconnect Me.

A The Agonist jelenleg is stúdiózással tölti idejét, amelyből a minap ismét megosztottak egy kisfilmet, valamint elárulták, hogy novemberben érkezik az új korong, amely az Eye Of Providence! címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek