Starity

Novemberben érkezik az új Foo Fighters-album

2014. július 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar frontembere, Dave Grohl nemrégiben bejelentette: novemberben kerül az üzletek polcaira a nyolcadik Foo Fighters-stúdiólemez.

hirdetés
Novemberben érkezik az új Foo Fighters-album

Dave Grohl frontember nemrégiben a Billboard magazinnak árulta el, miszerint zenekara, a Foo Fighters nyolcadik stúdiólemeze novemberben lát majd napvilágot, közel egyidőben új, az HBO-n futó sorozatának, a Foo Fighters: Sonic Highwaysnek debütálásával.

A zenész azt is elárulta, hogy az új lemez és a nyolcrészes sorozat kapcsán kilenc különböző stúdiót kerestek fel országszerte, és mindenhol egyetlen dalt rögzítettek, hogy bemutassák a közönségnek hol és hogyan működik a felvétel. Ennek kapcsán a Grammy-díjas zenekar eljutott Austinba, Chicagóba, Los Angelesbe, Nashville-be, Tennesseebe, New Orleansba, Seattle-be, Washingtonba és New Yorkba, mely helyszínek mindegyike szorosan kötődik a csapathoz valamilyen módon.

„A stúdiók amolyan megszentelt területek számomra, akárcsak a templomok és az emlékművek. A történelem feledésbe merült az országban” – nyilatkozta Grohl a sorozat egyik részéhez készített interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek