Starity

Zachary Quinto: „A Star Trekben egy család vagyunk”

2014. július 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a következő Star Trek-filmről, az új rendezőről és karaktereikről beszélt.

hirdetés
Zachary Quinto: „A Star Trekben egy család vagyunk”

Az American Horror Story sztárja a legújabb, Starz realitysorozat, a The Chair kapcsán ült le a Television Critics sajtókörútján az IGN riporterével, aki többek között a 2016-ban bemutatásra kerülő Star Trek-filmről faggatta, amelyről korábban már megtudtuk, hogy nagyban hasonlítani fog az eredeti sorozathoz, mely a hatvanas évek végén futott.

„Az ötéves küldetés a film része lesz valamely módon. Közeledik az ötvenedik évforduló, és ez az egyik legikonikusabb sci-fi sorozat a történelemben, úgy gondolom, mindenki érezni fogja a karakterek fejlődését, amely alapjait már lefektettük az első két filmben.”

Quinto felhozta azt is, mekkora rajongója a Sleepy Hollow és a Star Trek írójának, Roberto Orcinak, akivel már beszélgettek a lehetséges ötletekről is. Mint kiderült, addig nem hivatalosan Orci az új film rendezője, ameddig a Paramount zöld utat nem ad a forgatókönyvnek.

„Nagyon izgatottak, ahogyan én is – teljesen más világ lesz J.J nélkül, de egy család vagyunk, és Bob is nélkülözhetetlen része. Mindannyian nagyon kíváncsiak vagyunk, mi történik majd. A forgatókönyvet már finomítják, elképzeléseim szerint a következő néhány hónapban várhatom a telefonhívást, hogy kezdhetünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek