Starity

Meglepetésben részesülnek a Black Veil Brides-albumot előrendelők

2014. július 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint a zenekar nemrégiben nyilvánosságra hozta, a negyedik Black Veil Brides-stúdiólemez október 28-ára várható, a mai naptól kezdve pedig az album előrendelhetővé vált.

hirdetés
Meglepetésben részesülnek a Black Veil Brides-albumot előrendelők

A kaliforniai Black Veil Brides zenekar már hetek óta lázban tartja rajongóit, mióta bejelentésre került, hogy negyedik stúdiólemezük október 28-án kerül majd az üzletek polcaira, mely korong szöveg- és hangzásvilága nagyban hasonlít majd a tavaly megjelent Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones albuméra.

A srácok néhány órával korábban közösségi oldalaikon is közzétették a hírt, miszerint az új, IV címre keresztelt lemez immár előrendelhető a PledgeMusic oldaláról, valamint azok, akik leadják rendelésüket az új albumra meglepetésben is részesülnek majd.


Fotó: Twitter/Black Veil Brides

„BVB Sereg,

Örömmel jelentjük be, hogy az új Black Veil Brides-lemez, a IV mostantól elérhetővé vált az előrendelők számára!

Elérhetővé tettük itt, a PledgeMusicon, valamint szolgálunk egy ingyenes bónusz tartalommal, mintegy jutalomként a támogatásért és bepillantást engedünk az album készületeibe. Ahogyan lesznek rövidfilmek a stúdióból a kulisszák mögül, úgy képek is készülnek.

Az album október 28-án jelenik meg az Egyesült Államokban, 27-én pedig az Egyesült Királyságban a szokásos lemez-előzetesekkel, de mától az előrendelési igényeket is várjuk.

Egy menüt is készítettünk továbbá, melyek segítségével megrendelhetitek az albumot, amennyiben szeretnétek. Nem számít, mire rendelsz elő, hozzáférést kapsz a bónusz tartalmakhoz, melyek természetesen feltöltésre kerülnek majd néhány hónap múlva a Frissítések fül alá.

Ne habozz megosztani tapasztalataidat barátaiddal! Szeretnénk, ha ez az album igazán kapcsolódna hozzátok, BVB Sereg!

Köszönjük azt a rengeteg támogatást, mellyel hozzánk fordultok!

Andy, Ashley, Jake, Jinxx és CC”

Az oldalon a zenekar által felkínált ajándékok is fel vannak tüntetve, így 150 dollárért (kb. 35 ezer forint) egy általad választott bandatag küld személyesen neked videóüzenetet, 100 dollárért (kb. 23 ezer forint) egy autogramokkal ellátott dallistát kaphatsz a turné egyik állomásáról, 110 dollárért (kb. 25 ezer forint) pedig akár a neved is felkerülhet az album Köszönjük rovatába.

A Black Veil Brides a PledgeMusickal karöltve azonban egyéb opciókat is kínál a rajongók számára, ugyanis a kampány keretén belül 10 dollárért (kb. 2300 forint) online letölthetővé válik az album, 20 dollárért (kb. 4600 forint) követ majd a Twitteren a zenekar, és üzen is neked, 200 dollárért (kb. 45 ezer forint) Skype-kapcsolatot létesít veled egy beszélgetés erejéig.

Ugyan a kezdeményezés még csupán a mai napon kezdődött, az ajándékok jó része már elkelt, ugyanis 200 dollárért (kb. 45 ezer forint) koncertjegyet lehetett vásárolni úgy, hogy interjút és képeket készíthettél a zenekarral, 500 dollárért (kb. 114 ezer forintért) pedig felkerülhettél a zenekar vendéglistájára minden koncertre. Csekkoljátok a részleteket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek