Starity

Selena Gomez kiosztotta rajongóját

2014. július 14. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagramon üzent az énekes-színésznő egy fiatal lánynak, aki utálatos kommentet hagyott egy képnél.

hirdetés
Selena Gomez kiosztotta rajongóját

Selena Gomez mostanában gyakran ad hangot nemtetszésének az Instagramon, hiszen nemrégiben egy Belibernek szólt be nem éppen kedves hangvételben, és most ismét felemelte hangját egy nem túl szép hozzászólás miatt, ám ezúttal nem saját védelmére kelt.

A szóban forgó komment, ami kiverte az egykori Disney-csillagnál a biztosítékot, azóta már törölve lett és szerzőjének profilja is, így Selena üzenete is eltűnt, ő azonban megörökítette azt és feltöltötte saját Instagram-oldalára.

„Őszintén szólva, nem emelem fel a hangomat túl sokszor, mert egyszerűen (mindig) kiforgatják a szavaimat. De nem tűröm el a zaklatást. Túl sokat láttam, hogy ne mondjak semmit” – fűzte hozzá a képhez az énekes-színésznő.

A fotón is látható hozzászólása pedig így szólt: „A komment, amit a rákról hagytál, abszurd volt. Milyen undorító dolog egy fiatal nőtől. Már végigharcoltam ezt a csatát rajongókkal és családtagokkal is. Nem muszáj kedvelned az illetőt, de azt kívánni, ami veled vagy a családoddal is megtörténhet, az kicsit sem nevezhető kedvességnek. Nem fogod elnyerni senki szívét sem ilyen módon. Bízz bennem. Neveld meg magad egy kicsit jobban. Isten áldjon, kedvesem. Légy bámulatos nő. Gyönyörű vagy.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek