Starity

Zaz új albummal jelentkezik ősszel

2014. július 15. 13:01   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 10-én fog a boltokba kerülni a francia énekesnő új nagylemeze, amely feldolgozásokat fog tartalmazni.

hirdetés
Zaz új albummal jelentkezik ősszel

Immár világossá vált, hogy 2014 őszének nagy francia visszatérői között nem csak Shy'met és Johnny Hallydayt, hanem a Je veux című dallal ismertté vált Zazot is üdvözölhetjük.

Érzelmekkel teli év volt 2013 Zaz számára: májusban megjelent második albuma,a Recto verso, mely közel 490.000 példányban kelt el. Az albumon olyan slágerek szerepeltek, mint az On ira és a Si. A sikert egy európai turné követte, mely idén október 20-án ér a végállomásához, Troyes-ba.

Ám az énekesnő eközben sem tétlenkedik: máris bejelentette, hogy ősszel egy új koronggal tér vissza. „Egyáltalán nem terveztem egy új album kiadását. Úgy gondoltam, idén megállok egy picit és fellélegzem.”

Az új lemezen Quincy Jones amerikai zenész is közreműködött, s Nikki Yanofsky kanadai jazz-pop énekesnővel is készült egy duett. Quincy Jones pártfogoltja, Nikki a Twitteren is megerősítette a hírt, miszerint felvettek egy dalt Zazzal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek