Starity

Miley és Demi egy közös duettet szeretnének

2010. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Demi Lovato, a két Disney-sztár közös duettet szeretnének, mivel Demi szerint Miley nagyon jó énekes, és kapcsolatuk egyre jobb lesz, mint barátnők.

hirdetés
Miley és Demi egy közös duettet szeretnének

Miley Cyrus és Demi Lovato közös duettet szeretnének. Ennek főbb okai azok lehetnek, hogy az utóbbi időkben nagyon jó lett a kapcsolatuk mint barátnők, és mindketten nagyon jól értenek az énekléshez.

A közös dalt leginkább Demi szeretné, aki így nyilatkozott egy interjúban: „Arról beszéltünk, hogy csinálunk együtt egy közös duettet, ami szólhatna a zenéről, vagy valami másról. Ez igazán szórakoztató lenne, főleg vele (Miley-val). Ő az egyik legjobb barátnőm, és szuper tehetséges, úgyhogy szeretném, ha közösen énekelnénk egy albumon.”

Miley nemrég a Justin Bieberrel való duettet is elvállalta, szóval nem kizárt, hogy Demivel is lesz egy. Mivel mindkettőjüknek nagyon jó zenéi szoktak lenni, ezért csak jóra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Demi Miley duett közös
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek