Starity

Bozsek Márk tényleg kiszáll a Barátok Köztből

2014. július 17. 07:07   |   Szerző: Betti90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A régóta Fekete Szabolcsot alakító Márk hosszú idő után úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból.

hirdetés
Bozsek Márk tényleg kiszáll a Barátok Köztből
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ismét egy újabb színész döntött úgy, hogy kiszáll az egyik legnézettebb magyar sorozatból, a Barátok Köztből. Bozsek Márk nem szeretne tovább szerepelni a sorozatban, ezért karakterét, Fekete Szabolcsot nem sokáig lehet már látni a képernyőkön.

„Édesapám autókereskedéssel foglalkozott, rengeteget jártuk Európát, mire Portugáliában letelepedtünk. A részemmé vált ez a fajta folyamatos változás, és egy-két éve, már az X-Faktor előtt is éreztem, hogy a sorozatbeli munka kezd megszokottá válni, de akkor Szabi és az én történetem mégsem tartott ott, hogy kiírható legyen” – nyilatkozta a Borsnak Márk, aki azt is hozzátette, csak azért döntött így, hogy új kihívásokat keressen.

„A zene is a részem, és szeretnék vele több időt tölteni. Sok dalt írtam a közelmúltban, de nem akarok mindenáron énekesi karriert befutni. Nem akarok kapkodni. Azt is el tudom képzelni, hogy Aradi Balázs után megyek Kínába, ahol ismerek egy zenei menedzsert, aki a segítségemre lehetne egy ottani zenei pálya kiépítésében” – mondta a fiatal énekes, aki az X-Faktorban is szerencsét próbált.

Információk szerint Márkot már csak hetekig lehet látni a sorozatban, de karakterével nem történik semmi olyan, ami akadályozná a visszatérését. Sokan azt is felvetették, hogy talán barátnőjével megy Ukrajnába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek