Starity

Lila hajjal hódít Anna Paquin

2014. július 17. 14:02   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood tehetséges színésznője is a drasztikus frizuraváltás mellett döntött, ugyanis elbúcsúzott szőke tincseitől és lilára festette őket.

hirdetés

A True Blood Sookie-jának lezárult egy fejezet az életében a sorozat utolsó évadának befejeztével, amit új frizurával koronázott meg. Az utóbbi hónapokban igen nagy népszerűségnek örvendenek a színes hajzuhatagok a hírességek körében, és ezúttal Anna is beállt a sorba kékeslila hajával.

„Végre valóra vált a gyerekkori álmom, hogy sellő legyek. @smoyer, hogy tetszik?” – írta Anna a Twitteren közzétett képhez, melyre nem sokkal később meg is érkezett a válasz a sorozat Billjétől, Stephen Moyertől, aki nemcsak Anna kollégája, hanem a férje is.

„Hűha, asszony...Fantasztikusan nézel ki! #Sookie nincs többé :(” – érkezett a válasz Stephentől. Ugyan a rajongók úgy vélték, a színésznő hajszínváltása mögött egy újabb filmszerep áll, ám Anna véget vetett a pletykáknak és leszögezte: szó sincs ilyesmiről. Nektek hogy tetszik?


Fotók: Twitter/Anna Paquin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek