Starity

Elkészült az új Black Veil Brides-album

2014. július 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben tudósított a zenekar hivatalos közösségi oldalain keresztül, miszerint az új album teljesen elkészült.

hirdetés
Elkészült az új Black Veil Brides-album

A zenekar nemrégiben jelentette be, hogy az új, IV címre keresztelt albumuk teljes egészében elkészült, már csak a mixelési folyamatok vannak hátra.

„A felvételek hivatalosan is befejeződtek az új albumon #bvb4. Már úton vagyunk hazafelé, Los Angelesbe, hogy nekilássunk a mixelési folyamatnak a legendás producer-mixerrel, Bob Rockkal. Nem tudom elmondani, mennyire izgatottnak és művészileg feltöltöttnek érzem magam ebben a pillanatban. Ez a lemez messze a kedvencem mind közül, amit eddig valaha készítettünk. Imádom a bátyáimat a bandában, még sosem voltunk ilyen közel egymáshoz és még harmonikusabb sem volt a kapcsolatunk, és így imádom az életem. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok arra, hogy mindez megvalósulhasson... Ígérem, nem hagyunk cserben titeket!” – írta a frontember Instagram-fiókján keresztül a tegnapi nap folyamán.



Fotók: Instagram

A zenekar a lemez felvételét Vancouverben végezte, ám a feszített tempó mellett némi kikapcsolódásra is volt idejük a srácoknak, hiszen nemrégiben a Purdy's Chocolatierben tették próbára magukat és egy kis vidám városnézést is beiktattak a programba. Csekkoljátok a képeket!




Fotók: Twitter/Ashley Purdy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek