Starity

8 dolog, amit megtudtunk a Sleepy Hollow új évadáról

2014. július 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kettéhull a város, a hangulatgyilkos apokalipszis megöli Ichabbie románcát, és persze a hátborzongató lények is tovább kísértik főhőseinket.

hirdetés
8 dolog, amit megtudtunk a Sleepy Hollow új évadáról

Jelenleg is tart az idei TCA sajtókörút, melyen a Sleepy Hollow sztárjai – Tom Mison, Nicole Beharie, John Noble, Orlando Jones, Katia Winter és Lyndie Greenwood – is megjelentek. A második évados fotósorozat leleplezését követően a színészek részt vettek a panelen, az interjúkból pedig kiderült, mire számíthatunk a szeptember 22-én induló szezonban.

1. Az írók már a 11. epizód történetén dolgoznak, a forgatás pedig a hetediknél tart.

2. A második évad mottója „A háború megérkezett” – utalnak ezzel John Noble karakterére.

3. Roberto Orci elárulta, nemcsak a várost fogják szétszedni, de a családot is.

4. A mindig úriember Ichabod Crane akkor a legcsábosabb, ha nem érti a modern technikát. Szerencsénkre számos újdonsággal fog találkozni: elkíséri Abbie-t egy szavazásra, és megtanul – most figyelj! – vezetni is! Az ötletet Tom Mison javasolta.

5. Új ruhák közül válogathatnak karaktereink – Ichabod, miután rájött, hogy nyilvános mosodákban is megtisztíthatja ruháit, nem cserélte le 250 éves gönceit, noha egyszer felpróbált egy csőnacit. Kíváncsian várjuk, mibe bújik legközelebb!

6. Új teremtményekkel találkozhatunk az új évadban, többek közt a már korábban említett Kindred és Pied Piper mellett egy szukubbusz és egy wendigo is felbukkan! Brr!

7. Új sheriff veszi át az irányítást Lina Reyes szerepében (sz.: Sakina Jaffrey), aki problémázni fog Abbie és Ichabod magánnyomozásai miatt, mivel nem olyan elnéző, mint Irving.

8. Crane és Katrina kapcsolata sem lesz a legrózsásabb, a készítők ugyanis bombát dobnak közéjük.

Bónusz! A letagadhatatlan Ichabbie-kémiára felelve Nicole Beharie (Abbie) úgy nyilatkozott, érdekes és mókás, hogy a rajongók ennyire shippelik őket, de szerinte az Ichabodhoz fűződő viszonya nem romantikus. Mison szarkasztikusan csak ennyit fűzött hozzá: „Az éjszaka közepén az erdőben rohangálni szörnyeket hajkurászva.. nos.. felettébb erotikus. Néha ilyenkor Nicole-t megajándékozom egy szexi pillantással, kettőskereszt Ichabbie.”


Fotó: Richard Shotwell / Invision

Tom Mison egyébként megjegyezte, hogy a közelgő apokalipszis hangulatgyilkos, szóval a rajongók ne számítsanak arra, hogy Ichabbie bimbódzó románcát fogják látni a képernyőn.

„Abbie-nek és Crane-nek kétségbeesetten szükségük van a másikra, a kezdetektől egyedi a kapcsolatuk, és azt hiszem, ez adja a show alapját” – fűzte hozzá Alex Wiseman, de a félreértések elkerülése érdekében gyorsan hozzátette, hogy Ichabod reménytelenül szerelmes Katrinába, és bizalompróbára tétetik Abbie-vel való kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek