Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2014. július 23. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Béres Alexandra nagynéni lesz, Zimány Lindát napjaink egyik leghíresebb világsztárja utánozta, Pikali Gerdát megműtötték, míg Szabó Zsófit kollégájával boronálták össze.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Komoly műtétje volt Pikali Gerdának

A színésznő nemrég egy komoly térdszalagműtéten esett át, jelenleg csak mankóval tud közlekedni és rendszeresen gyógytornász segíti őt a felépülésben.

A londoni vakációnk után estem át egy régóta tervezett, de már halaszthatatlan műtéten. Sajnos nagyon régen a keresztszalag elszakadt a bal térdemben, ezért egyre gyakrabban kiugrott a térdkalácsom, majd porc is levált róla. Egyre gyakoribbak lettek a fájdalmas mozdulatok, ennek ellenére kivártam a színházi évad végét. Igaz, már csak a térdkalács alá beszúrt injekciókúrával tartottak talpon – mondta Pikali a Blikknek.

*

Megmutatta magát smink nélkül Várkonyi Andrea

A műsorvezető is rákapott a posztolgatásra, nemrég egy teljesen természetes képet rakott ki magáról hivatalos Facebook-oldalára, melyhez a következőt írta: Hétvégi pihi a kertben, családozás, nincs is ennél jobb!

A kép a rajongók körében nagy sikert aratott, pár perc múlva ellepték a hírmondó fotóját lájkok és kommentek is.

*

Béres Alexandra nem csak anya, de nagynéni is lesz

A fitnesslady nemrég elmondta, hogy ismét kisbabát vár, ugyanúgy lombikprogrammal esett teherbe, mint előző gyermekével, Pannával. A kislánynak húga lesz, ám nem ez az egyetlen öröm a családban. Alexandra húga, Réka ugyanis szintén kismama, ő két hónappal van „lemaradva” nővérétől és még a baba nemét sem tudják, de teljes a boldogság.

Az a hihetetlen nagy szerencse ért minket a húgommal, hogy egyszerre vagyunk várandósak. Réka két hónappal van mögöttem, már nagyon helyes kis pocakja van. Ennél jobb érzés – mint hogy egyszerre várjuk a gyermekeinket – nincs a világon – mesélte az anyuka.


Fotó: Nők Lapja Café

*

Szabó Zsófit Baronits Gáborral boronálták össze

A két fiatal Jóban Rosszbanos színészt mostanában sokszor látni együtt és a szőkeség is szeret közös képeket posztolgatni Instagram-profiljára, sőt, a szépségkirálynő-választás hivatalos partijára is együtt érkeztek.

Jó barátja vagyok Zsófinak, s mivel a buliba engem is meghívtak, megbeszéltük, hogy közösen érkezünk. Zsófi a családi tragédia miatt nem volt túl jól az utóbbi időszakban, két hónapja több időt töltünk együtt. Nagyon jó barátok vagyunk, egyfajta lelki támaszt nyújtok neki. Sok közös programot szervezünk, még a barátaimnak is bemutattam. Még mindig vannak nehezebb napjai, de szerencsére napról napra jobban van – mondta a sármos színész a Borsnak, így tehát akik azt hitték, a két fiatal egy párt alkot, rosszul gondolták.

A színésznő egyébként egy fekete koktélruhában és egy tűsarkú cipőben jelent meg a partin, amihez dögös haj és smink is párosult.


Fotó: Ruff István

*

Miley Cyrus utánozza Zimány Lindát

Ha Zimány Linda Ryan Goslingot nem is kaphatta meg, azt biztosan elérte, hogy Miley Cyrus az ő példáját követve póló nélküli képet publikáljon az Instagram-oldalán. Linda és Miley képei közt a különbség csupán csak a háttér: míg Linda Siófokon meztelenkedett, addig Miley egy sivatagi környezetben érezte jól magát.


Fotó: Instagram/lindazimany


Fotó: Instagram/mileycyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek