Starity

Katie Price megbánta tetoválásait

2014. július 23. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori brit glamour modell nemrég elárulta, megbánta, hogy korábban magára tetováltatta exférje, Peter Andre és exvőlegénye, Leandro Penna nevét.

hirdetés
Katie Price megbánta tetoválásait

„Az az igazság, hogy sokan csináljuk ezt – magunkra varratjuk a kedvesünk nevét, azután szakítunk, és a név örökre rajtunk marad. Ez kétszer is megtörtént velem, Pete-tel [a csuklóján] és most Leóval a bokámon. [...] Lézerrel eltávolíttatod? De megmarad a heg. Vagy megpróbálod valamilyen új motívummal eltakarni? Az biztos, hogy valami nagyobb kell oda, hogy eltakarja. Szóval nem tudom, mit tegyek... itt van nekem Leo és a dátum [amikor találkoztak] – szomorú dolog. Nagyon fáj – minden részlet.”

Noha Katie sajnálja, hogy elkészíttette ezeket a tetoválásokat, ez nem tartja vissza őt attól, hogy újabb motívumokat varrasson a bőrére. „Akarok egy új tetoválást, de előbb a combomon lévőt kell befejezni. Nagyon könnyű rászokni a tetoválásokra.”

A 36 éves üzletasszonynak több tetoválása is van, például egy korona a csuklóján és egy masni a bokája körül. Azt is elárulta, hogy szeretne egy lepkét varratni a lábai közé, de nagyon fél a fájdalomtól. Ugyan vidáman tervezgeti a következőt, az élete most nem kifejezetten rózsás. Ötödik gyermekét hordja a szíve alatt, miközben megtudta, hogy jelenlegi férje, Kieran Hayler szexmániás és más nőkkel csalta meg titokban. A modell tagadja, hogy a váláson gondolkozik, azt azonban közölte, hogy a férjének kezelésre kell járnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek