Starity

Első gyermekével várandós Zoe Saldana

2014. július 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint hamarosan szülői örömök elé néz a színésznő és férje, Marco Perego.

hirdetés
Első gyermekével várandós Zoe Saldana
Fotó: Michael Buckner/Getty Images

Zoe Saldana sosem verte nagydobra magánéletét, így arra is tavaly szeptemberben derült fény egy száját tartani nem bíró ismerősnek hála, hogy már júniusban hozzáment az olasz művészhez, Marco Peregóhoz Londonban, a legnagyobb titokban, egy meghitt és szűkkörű ceremónia keretein belül.

A páros majd' egy év elteltével lépett együtt a vörös szőnyegre az első alkalommal, ugyanis idén április 29-én álltak a fotósok hada elé az AOL NewFronts nevezetű eseményén New Yorkban, előtte csak néhány alkalommal kapták lencsevégre őket a paparazzik.

Most azonban egy ismeretlen forrás állítása szerint kapcsolatuk újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a 36 éves színésznő első gyermeküket hordja a szíve alatt.

„Zoe körülbelül három hónapos terhes. De csak akkor fogja bejelenteni az örömhírt, amikor készen áll” – osztotta meg a nevét fel nem vállaló ismerős az Us Weeklyvel, a hivatalos bejelentésre viszont nagy valószínűséggel várhatunk, hiszen a páros nem arról híres, hogy bejelentenék a nagyközönségnek a magánéletükkel kapcsolatos fejleményeket.

Egy másik forrás elmondása szerint Zoe mindig is nagy családot szeretett volna és Marco is hasonló állásponton van. A Saldana családba egyébként immár két baba is érkezni fog, ugyanis a Galaxis őrzői sztárja mellett nővére, Mariel Saldana Webb is várandós, akinek babaváró buliját június 8-án tartották meg Beverly Hillsben.

Fotó: Erika Ellis

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek